Bacalhau à Brás jaukus bulvių, kiaušinių patiekalas su menke
Bacalhau à Brás pirmą kartą paragavau ...
Ceviche – žalia žuvis, kuri pasigamina nuo vaisių rūgšties
Žalias, termiškai neapdorotas maistas ...
Čouderis, balta tiršta žuvienė, sušildo ir pasotina
Kai norisi sušildančio maisto išsivirkite ...
Gambas al ajillo, krevetės česnakiniame aliejuje, kaip pas abuelo
Gambas al ajillo y vino dulce del Abuelo ...
Juodi spagečiai su geldelėm
Aš negaliu nuoširdžiai pasakyti, ar juodi ...
Kalmarai su chorizo
Chorizo su jūrų gėrybėmis! ryškus derinys, ...
Klasikinis bouillabaise, kaip Provanse
Pasigaminkite tikrą bouillabaise, tariama ...
Krevečių karpačas – carpaccio, dar vienas mėgstamas patiekalas!
Carpaccio (tariama karpačo), kaip ir daugelis ...
Krevetės chorizo ir vyšninių pomidoriukų padaže
Noriu pasidalinti savo atradimu, skanus ...
Krevetės pomidorų padaže
Pats paprasčiausias, bet tikrai neprasčiausias, ...
Lašišos tartaras, patiks net tiems kas tartarų nevalgo
Lašišos tartaras galėtų būti pats pirmas ...
Midijos Moules Marinieres, prancūziškas bistro namie
Jūreivių midijos – klasikinis midijų ...
Namuose sūdytos lašišos receptas, pamiršite pirktinę
Angliškai šis metodas vadinamas brining, ...
Spaghetti vongole, spageti makaronai su geldelėm
Spageti su geldelėm pamėgom gyvendami ...
Tuno tartaras, skaniausia su vaizdu į vandenyną
Tenerifėje ruduo idealus laikas gaminti ...
Valgykite žuvį Tenerifėje: trumpas vadovas apie Kanarų žuvis ir kaip jas pirkti
Saloje net nepastebi, kad štai jau mėnuo ...
Žuvis: kaip gaminti kad nesugadinti
Žuvis yra ne tik vertingas, bet ir skanus ...