Žuvis ir jūrų gėrybės

  • Bacalhau à Brás jaukus bulvių, kiaušinių patiekalas su menke

    Bacalhau à Brás pirmą kartą paragavau ...

  • Ceviche – žalia žuvis, kuri pasigamina nuo vaisių rūgšties

    Žalias, termiškai neapdorotas maistas ...

  • Čouderis, balta tiršta žuvienė, sušildo ir pasotina

    Kai norisi sušildančio maisto išsivirkite ...

  • Gambas al ajillo, krevetės česnakiniame aliejuje, kaip pas abuelo

    Gambas al ajillo y vino dulce del Abuelo ...

  • Juodi spagečiai su geldelėm

    Aš negaliu nuoširdžiai pasakyti, ar juodi ...

  • Kalmarai su chorizo

    Chorizo su jūrų gėrybėmis! ryškus derinys, ...

  • Klasikinis bouillabaise, kaip Provanse

    Pasigaminkite tikrą bouillabaise, tariama ...

  • Krevečių karpačas – carpaccio, dar vienas mėgstamas patiekalas!

    Carpaccio (tariama karpačo), kaip ir daugelis ...

  • Krevetės chorizo ir vyšninių pomidoriukų padaže

    Noriu pasidalinti savo atradimu, skanus ...

  • Krevetės pomidorų padaže

    Pats paprasčiausias, bet tikrai neprasčiausias, ...

  • Lašišos tartaras, patiks net tiems kas tartarų nevalgo

    Lašišos tartaras galėtų būti pats pirmas ...

  • Midijos Moules Marinieres, prancūziškas bistro namie

    Jūreivių midijos – klasikinis midijų ...

  • Namuose sūdytos lašišos receptas, pamiršite pirktinę

    Angliškai šis metodas vadinamas brining, ...

  • Spaghetti vongole, spageti makaronai su geldelėm

    Spageti su geldelėm pamėgom gyvendami ...

  • Tuno tartaras, skaniausia su vaizdu į vandenyną

    Tenerifėje ruduo idealus laikas gaminti ...

  • Valgykite žuvį Tenerifėje: trumpas vadovas apie Kanarų žuvis ir kaip jas pirkti

    Saloje net nepastebi, kad štai jau mėnuo ...

  • Žuvis: kaip gaminti kad nesugadinti

    Žuvis yra ne tik vertingas, bet ir skanus ...