Go Back

Chilli con Carne

Prep Time 19 minutes
Cook Time 2 hours
Servings 4

Ingredients
  

  • 250 g Jautienos
  • 300 g Konservuotų pupelių
  • 2-3 vnt. Svogūnai
  • 200 g Pomidorų (porą vidutinių šviežių arba skardinė konservuotų)
  • 2-3 skilt. Česnakai
  • 20 g Pomidorų pastos
  • Aitriųjų pipirų
  • Druskos, kajeno pipirų, rūkytos paprikos, kumino, geros kakavos miltelių, šlakelis Worcestershire padažo, tabasco padažo
  • Šviežios kalendros, sūrio, jogurto ar grietinės patiekimui

Instructions
 

  • Apskrudinkite mėsą, išimkite iš puodo ir pasidėkite šalia
  • Karamelizuokite svogūnus
  • Į puodą su svogūnais sudėkite česnaką, pakepkite pusę minutės, kol pakvips. Sudėkite pomidorus, pastą, prieskonius ir mėsą. Troškinkite apie valandą. Paragaukite ar netrūksta prieskonių. Jei mėgstate aštriau, - paaštrinkite :)
  • Sudėkite konservuotas pupeles ir dar patroškinkite, kad skoniai susirištų.
  • Išjunkite puodą ir palikite pastovėti.
  • Patiekite su šaukštu jogurto ar grietinės ir kalendros lapeliais. Arba su tarkuotu sūriu. Arba su tacos, sūriu, guacamole. Daug skanių būdų valgyti chilli su mėsa troškinį.