- Alyvuoges suverskite į sietą, tegul nuvarva. Kažkiek sunkos pasilikite, pravers jei reikės praskiest padažą ar truks skysčio, kad idelis būtų pilnas. 
- Nulupkite česnaką. Aš pjaustau kubeliais kad nesudegtų kepant, netarkuoju, nes nenoriu per stipraus česnakinio skonio.  
- Pakaitinkite gilią keptuvę ir berkite Provanso žoles, rozmariną, pankolio sėklas, šiek tiek pakaitinkite kol pasklis aromatas.  
- Pilkite kelis šauštus gero extra virgin alyvuogių aliejaus. Kaitra turi būti ne pati aukščiausia, mums nereikia kad aliejus imtų rūkti.  
- Berkite česnakus ir pakepkite, bet jokiu būdu nesudeginkite, nes bus kartūs. 
- Įdėkite kelis didelius šaukštus medaus, ir porą šaukštų gero balzaminio acto, primažinkite kaitrą. 
- Verskite alyvuoges, išmaišykite, ir patroškinkite penkias minutes. 
- Paprastai iš alyvuogių pribėga sunkos ir pasidaro padažiukas. Jei per sausa, įpilkite tos pasiliktos sunkos, turi būti pusiau apsemtos.  
- Jei norisi aštresnių alyvuogių galima įberti kajeno fleiksų ar kito mėgstamo aitraus pipiro.