- Pasiruošiam ingredientus. 
- Įkaitinam greipuodį ir nedideliame kiekyje karamelizuojam svogūnus kartu su šafranu. Beje, svogūnų neskaičiuojame prie skysčių, nes karamelizavus skysčio nebeliks.  
- Suberiam arborio ryžius ir maišydami kepam kol pabals. Pradžioje balti ryžiai sugers aliejų ir taps peršviečiami, o po maždaug minutės vėl pabals. 
- Įpilam šlakelį balto vyno ir mentele pamaišom ryžius, kad neliktų prilipusių prie dugno. Per tą laiką vynas turėtų spėt nugaruoti. 
- Pilam sultinį su daržovėm ir iškart uždengiam greitpuodį. 
- Padidinam kaitros stiprumą ir kai slėgis pakyla verdam 7 minutes. 
- Kai laikas baigiasi išleidžiam slėgį (greituoju būdu) 
- Risotas atrodys dar šiek tiek per skystas bet per pusę minutės ryžiai turėtų sugerti kas liko. 
- Berkite žirnelius, parmezaną, šiek tiek lydyto sviesto ir lengvai išmaišykit.