Pamarinuokite krevetes su šlakeliu aliejaus, pora skiltelių griežinėliais pjaustytų česnakų, citrinos sultimis, citrinos žievele, pipirais, aitriais pipirais. Tegul pastovi apie 10 min.
Didelėje keptuvėje pasikaitinkite aliejų ir apsikepkite orzo makaronus. Suberkite likusius, griežinėliais pjaustytus česnakus ir pakepkite dar pusę minutės. Česnakai neturi sudegti, nes bus kartūs.
Į tą pačią keptuvę pilkite sultinį, užvirkite ir virkite ant mažos ugnies kaskart pamaišant kol sugers skystį ir suminkštės apie 12 -15 minučių arba pagal pakelio instrukciją.
Jei makaroniukai jau sugėrė visą sultinį bet vis dar per kieti, įpilkite dar šiek tiek skysčio (sultinio ar tiesiog vandens). Suberkite krevetes su visu marinatu, išmaišykite ir pakepkite dar 5 minutes, kol krevetės paraus. Prieš serviruojant suberkite petražoles.