- Pamarinuokite krevetes su šlakeliu aliejaus, pora skiltelių griežinėliais pjaustytų česnakų, citrinos sultimis, citrinos žievele, pipirais, aitriais pipirais. Tegul pastovi apie 10 min. 
- Didelėje keptuvėje pasikaitinkite aliejų ir apsikepkite orzo makaronus. Suberkite likusius, griežinėliais pjaustytus česnakus ir pakepkite dar pusę minutės. Česnakai neturi sudegti, nes bus kartūs. 
- Į tą pačią keptuvę pilkite sultinį, užvirkite ir virkite ant mažos ugnies kaskart pamaišant kol sugers skystį ir suminkštės apie 12 -15 minučių arba pagal pakelio instrukciją. 
- Jei makaroniukai jau sugėrė visą sultinį bet vis dar per kieti, įpilkite dar šiek tiek skysčio (sultinio ar tiesiog vandens). Suberkite krevetes su visu marinatu, išmaišykite ir pakepkite dar 5 minutes, kol krevetės paraus. Prieš serviruojant suberkite petražoles.