Pamarinuokite krevetes su šlakeliu aliejaus, pora skiltelių griežinėliais pjaustytų česnakų, citrinos sultimis, tarkuota žievele, pipirais, aitriais pipirais. Tegul pastovi apie 10 min.
Didelėje keptuvėje pasikaitinkite sviestą ir karamelizuokite smulkiai pjaustytus svogūnus. Apsikepkite orzo makaronus.
Į tą pačią keptuvę pilkite sultinį ir grietinėlę. Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies kaskart pamaišant kol sugers skystį ir suminkštės apie 12 minučių arba pagal pakelio instrukciją.
Jei makaroniukai vis dar per kieti, įpilkite dar šiek tiek skysčio (sultinio, grietinėlės ar tiesiog vandens).
Kol makaronai gaminasi atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite česnakus ir pakepkite mažiau nei pusę minutės, neturi pradėt ruduoti, nes apkars. Berkite krevetes ir kepkite kol pradės rausti. Jokiu būdu neperkepkite, nes krevetės dar kelias minutes gaminsis kartu su orzu, o juk niekas nenori valgyti perdžiūvusių.
Krevetes, špinatus ir parmezaną berkite į orzo ir maišant dar pavirkite minutę. Suberkite krapus ir patiekite.