Pamarinuokite krevetes su šlakeliu aliejaus, pora skiltelių griežinėliais pjaustytų česnakų, citrinos sultimis, tarkuota žievele, pipirais, aitriais pipirais. Tegul pastovi apie 10 min.
Smulkiai susipjaustykite svogūną ir pomidorus.
Didelėje keptuvėje pasikaitinkite aliejų ir karamelizuokite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite ir apkepkite pomidorus.
Suberkite orzo makaronus.
Įpilkite sultinį ir palikite virti ant mažos ugnies kaskart pamaišant kol sugers skystį ir suminkštės apie 12 -15 minučių arba pagal pakelio instrukciją.
Jei makaroniukai jau sugėrė visą sultinį bet vis dar per kieti, įpilkite dar šiek tiek skysčio (sultinio ar tiesiog vandens).
Suberkite krevetes su visu marinatu, išmaišykite ir pakepkite dar 5 minutes, kol krevetės paraus. Prieš serviruojant suberkite petražoles.