- Pamarinuokite krevetes su šlakeliu aliejaus, pora skiltelių griežinėliais pjaustytų česnakų, citrinos sultimis, tarkuota žievele, pipirais, aitriais pipirais. Tegul pastovi apie 10 min. 
- Smulkiai susipjaustykite svogūną ir pomidorus. 
- Didelėje keptuvėje pasikaitinkite aliejų ir karamelizuokite smulkiai pjaustytus svogūnus, suberkite ir apkepkite pomidorus. 
- Suberkite orzo makaronus. 
- Įpilkite sultinį ir palikite virti ant mažos ugnies kaskart pamaišant kol sugers skystį ir suminkštės apie 12 -15 minučių arba pagal pakelio instrukciją. 
- Jei makaroniukai jau sugėrė visą sultinį bet vis dar per kieti, įpilkite dar šiek tiek skysčio (sultinio ar tiesiog vandens). 
- Suberkite krevetes su visu marinatu, išmaišykite ir pakepkite dar 5 minutes, kol krevetės paraus. Prieš serviruojant suberkite petražoles.