- Pasiruoškite ingredientus. Geldeles perplaukite po tekančiu vandeniu. Nusivalykite ir susipjaustykite plonomis riekelėmis česnaką. Susismulkinkite petražoles.  
- Užsikaiskite puodą vandens, pasūdykite ir virkite spagečius keliomis minutėmis trumpiau nei instrukcijoje. Pabaigsime virti kartu su geldelėm. 
- Didesnėje, gilioje keptuvėje pasikaitinkite aliejų, suberkite juoduosius pipirus, česnaką ir pakepkite apie pusę minutės, kol česnakas pradės geltonuoti. Jokiu būdu nesudeginkite, nes pasidarys kartus.  
- Suberkite petražoles (pasilikite šiek tiek serviravimui), vyną ir geldeles. Uždenkite ir palikite 3 - 4  minutėms troškintis, kol visos geldelės atsivers. Kas kart pajudinkite keptuvę, kad visos gautų pakankamai karščio.  
- Išgriebkite spagečius iš puodo ir sudėkite į keptuvę su geldelėmis. Įpilkite porą šaukštų vandens, kuriame virė makaronai ir pabaikite viską virti kas kart pamaišydami. Suberkite likusias petražoles ir serviruokite į lėkštes. Skanaus! Jaučiat jūros dvelksmą 🌊🌊🌊