Kepenėles nuplaukite po tekančiu vandeniu, nupjaustykite gyslas, ypač žalsvas, supjaustykite poros cm juostelėm ir pamerkite vandenyje pusvalandžiui.
Svogūną supjaustykite.
Česnaką sutraiškykite ir stambiai supjaustykite.
Išmirkytas kepenėles perplaukite dar kartą, išvalykite krešuliukus, nuvarvinkite.
Didelėje keptuvėje ant nedidelės kaitros išlydykite sviestą ir pakaitinkite kol ims kvepėti.
Suberkite svogūnus ir kepkite kol pagels (karamelizuosis).
Suberkite česnakus, apkepkite. Jokiu būdu neturi paruduot, nes bus kartūs.
Suverskite kepepėles ir kepkite pamaišant.
Suberkite prieskonines žoleles, pasūdykite, papipirinkite. Sudėkite medų.
Sudėkite medų, supilkite romą / konjaką.
Kepenėlės turi būti iškepusios, bet vis dar rausvos, neperkepkite.
Nukaiskite ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Blenderiu sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ir paprieskoninkite jei trūksta skonio.
Sudėkite į švarius indelius, sandariai uždarykite ir atvėsusį paštetą laikykite šaldytuve.