- Kepenėles nuplaukite po tekančiu vandeniu, nupjaustykite gyslas, ypač žalsvas, supjaustykite poros cm juostelėm ir pamerkite vandenyje pusvalandžiui. 
- Svogūną supjaustykite. 
- Česnaką sutraiškykite ir stambiai supjaustykite. 
- Išmirkytas kepenėles perplaukite dar kartą, išvalykite krešuliukus, nuvarvinkite. 
- Didelėje keptuvėje ant nedidelės kaitros išlydykite sviestą ir pakaitinkite kol ims kvepėti. 
- Suberkite svogūnus ir kepkite kol pagels (karamelizuosis). 
- Suberkite česnakus, apkepkite. Jokiu būdu neturi paruduot, nes bus kartūs. 
- Suverskite kepepėles ir kepkite pamaišant. 
- Suberkite prieskonines žoleles, pasūdykite, papipirinkite. Sudėkite medų. 
- Sudėkite medų, supilkite romą / konjaką. 
- Kepenėlės turi būti iškepusios, bet vis dar rausvos, neperkepkite.  
- Nukaiskite ir leiskite šiek tiek atvėsti. 
- Blenderiu sutrinkite iki vientisos masės. Paragaukite ir paprieskoninkite jei trūksta skonio.  
- Sudėkite į švarius indelius, sandariai uždarykite ir atvėsusį paštetą laikykite šaldytuve.